Kongregate Arcade

Kongregate Arcade

Meer dan 450 gratis spellen op je Android telefoon

VOOR

  • Groot aanbod
  • Veel kosteloos vermaak

TEGEN

  • Internet vereist
  • Niet alle spellen werken

Uitmuntend
8

Kongregate Arcade is de applicatie van spellenwebsite Kongregate. In het programma vind je een selectie van spellen die zijn aangepast voor Android telefoons. De 400 titels zijn dus allemaal speelbaar met aanraakbesturing in plaats van keyboard of muis.

Speel jij geregeld Flashgames en is je telefoon altijd online? Misschien ken je dan een paar games uit Kongregate Arcade, want ze komen allemaal van de webpagina. Hoewel je sommige games ook via de website in je mobiele browser speelt, beschikt je telefoon natuurlijk niet over de vereiste besturingselementen die een pc of Mac heeft. Daarom brengt Kongregate speciale (licht aangepaste) versies van de spellen uit in deze software. Je hebt wel de Flash Player nodig om ze te spelen.

De spellen die Kongregate Arcade presenteert zijn niet allemaal van hoge kwaliteit. Zo zijn een aantal ronduit vervelend maar andere weer kleurrijk en van hoge kwaliteit. Zoals op de website betreffen het vooral games van onafhankelijke ontwikkelaars, die zo een kans krijgen op menig mobiel te verschijnen. Kongregate Arcade is zodoende een soort showcase voor programmeurs en wij zien dit soort initiatieven graag. Eerlijkheid gebiedt ons natuurlijk ook te zeggen dat we dol zijn op gratis mobiele pret!

Kongregate Arcade is een mobiele speelhal met een hoop gratis vertier. De spellen variëren in kwaliteit maar dankzij het grote aanbod zit er altijd wel iets leuks tussen. Wat we missen is de mogelijkheid om spellen offline te spelen, zodat je niet altijd online dient te zijn. Zit je echter toch al vaak op 't net dan raden wij Kongregate Arcade van harte aan!

Meeste downloads Actiespellen voor android

Meer
Kongregate Arcade

Download

Kongregate Arcade

Beoordelingen about Kongregate Arcade